Toggle Nav
Minu ostukorv
Sulge
  • Menüü
  • Keel

Wi-Fi Connect (24160)

JURA Operating Experience (J.O.E.®)

Mugava disaini ja kohandatud kasutajaliidesega JURA Operating Experience (J.O.E.®)* on kasulik rakendus igasse nutitelefoni või tahvelarvutisse. J.O.E.® saab Wi-Fi kaudu hõlpsalt espressomasina Wi-Fi Connectiga ühendada, et täiusliku tassitäie kohvi valmistamine oleks veelgi lihtsam. Wi-Fi kaudu saab espressomasinaga ühendada isegi mitu mobiilseadet. Olenemata sellest, kas valite nuppudega või puuteekraaniga kohvimasina, on kasutajaliides J.O.E.® põhjalikult muutmas viisi, kuidas me JURA espressomasinaid kasutame.

* J.O.E.® ühildub kõigi JURA espressomasinatega, millel on Wi-Fi Connect.

Ühendamine piimajahutiga Cool Control 1 l G2

Pidev Wi-Fi ühendus Cool Control piimajahuti ja espressomasina vahel tagab, et kasutajale tuletatakse alati meelde, kui jahutisse tuleb piima lisada.

Wi-Fi Connect

Kohandatud kohvielamus Wi-Fi kaudu

JURA Wi-Fi Connect koos rakendusega J.O.E.® teeb espressomasina kasutamise nutitelefoni või tahvelarvuti kaudu lihtsamaks kui kunagi varem ja võimaldab suhelda ka nutikate tarvikutega.

JURA Wi-Fi Connect ühendatakse lihtsalt espressomasinaga ning see tagab kiire ja stabiilse ühenduse. Wi-Fi kaudu saab espressomasinaga ühendada isegi mitu mobiilseadet ja lisatarviku (nagu piimajahuti Cool Control).

Lisainfo
Product Name Wi-Fi Connect (24160)
Kaubamärk Jura
Write Your Own Review
Arvustatav toode:Wi-Fi Connect (24160)